“Yönetimden Notlar ve Kariyer Günleri”gerçekleşti

AJANS ÜNİVERSİTE – Dilara AÇIKGÖZ

Bu sene 24-25 Mart tarihleri arasında Barcelo Eresin Topkapı Otel’de gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını KariyerNET’in genel müdürü Yusuf Azoz yaptı.Yusuf Azoz, iş dünyasında belirli bir noktaya gelebilmek için deneyimlerin ve İngilizce bilmenin önemini vurguladı.

Bu güne kadar 50’den fazla şirketin  katılım gösterdiği etkinliğe bu yıl Deloitte, BOSCH, KMPG, AvivaSA,Red Bull,Efes,BAT,EY gibi firmalar katılım gösterdi. HP İK Direktörü İdil Ün Tınaz ve Number One Genel Müdürü Haldun Altılar da bazı başarı hikayelerini katılımcılara aktardı.

İş hayatının okulda öğrenilenden çok farklı olduğunu dile getiren Number One Genel Müdürü Haldun Altılar, “İş hayatında iyi olabilmek için en önemli şey işine aşık olmaktır.Günümüzde insanlar arasında büyük bir rekabet mevcut.Bu rekabet dünyasında kendini belirtmek,diğerleri arasında belirgin olmak çok önemli. Bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız” dedi.

Etkinlikte çeşitli firmaların standları da katılımcılara firmalar hakkında bilgi verdi ve dünyaca ünlü firmalarda staj ve kariyer yapma fırsatları tanıtıldı.