Yaşam ve Yaşamsal İlişkiler Sunumu Gerçekleştirildi

AJANS ÜNİVERSİTE

Fatih İşitme Engelliler İlkokulu Ortaokulu’nda 7 Mayıs 2014 tarihinde İÜ Su Ürünleri Fakültesi’nde görevli Biyolog Dr. Selçuk Altınsaçlı tarafından “Yaşam ve Yaşamsal İlişkiler” başlıklı bir sunum gerçekleştirildi

unnamedZUF8CFYF

İşitme engelli öğrencilerine fen bilimlerini sevdirmek ve onlarda fen okuryazarlığına bir aşinalık oluşturmak amacı ile düzenlenen etkinlik Fatih İşitme Engelliler İlkokulu Ortaokulu Müdürü İbrahim Demirdöğen ve İÜ Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi (ENUYGAR) Öğrenci Koordinatörü Uzman Songül Altınsaçlı tarafından organize edildi.

unnamedHRQN306H

Sunum Müdür İbrahim Demirdöğen tarafından işaret dili ile öğrencileri çevrildi. Okul öğretmenleri ve öğrencilerinin yanı sıra sunuma, işaret dili üzerine incelemelerde bulunan İÜ Edebiyat Fakültesi Çeviri Bilim Bölümü Almanca Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Ensa Filazi ve öğrencileri de katıldı.