“Ver Elini Osmaneli Projesi” Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi ile Osmaneli Belediyesi’nin ortak çalışması olan “Ver Elini Osmaneli’’ projesi tanıtım toplantısı Bilecik’in Osmaneli ilçesinde gerçekleştirildi. Osmaneli Belediye Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen tanıtım toplantısına Vali Ahmet Hamdi Nayır, Osmaneli Kaymakamı  Edip Çakıcı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Sahır Karamehmetoğlu, Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan, TüRSAB Yönetim Kurulu üyesi Davut Günaydın ve üyeleri ile öğretim görevlileri katıldı.

İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmetoğlu, projeye şifalı içme suları olarak başladıklarını ancak süreç içerisinde ilçenin kalkınması projesine dönüştüğünü ifade ederek, üniversite olarak bütün güçleriyle projeye destek olacaklarının söyledi.

Tanıtım toplantısında Vali Nayir’ai Bilecik Belediye Başkanı Yağcı’ya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özcan’a, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karahmetoğlu’na ve TüRSAB  Yönetim Kurulu Üyesi Günaydın’a plaket verildi. Heyet daha sonra Osmaneli’nin tarihi mekanlarını gezerek, incelemelerde bulundu.

Kaynak: İHA