Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Gerçekleşti

AJANS ÜNİVERSİTE

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen şampiyona 6 Nisan tarihinde sona erdi

Masa Tenisi Federasyonunun desteğiyle Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya, 100 üniversiteden 263’ü erkek, 122’si kadın olmak üzere 385 sporcu katıldı.

Şampiyonada müsabakalar eleme usulüne göre yapıldı. Şampiyonada takım halinde ve ferdi olarak dereceye girenlere düzenlenen törenle madalyaları verildi.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi Deniz Hür ferdi erkeklerde 2.lik elde etti.

3 yorum

1. Adem abi profesyonel bir oyuncusun. Tebrik ederim iyi öğrenciler yetiştiriyorsun.

2. Güzel Başarı. Burdan sizin aracılığınızla Deniz beyi Tebrik etmek istiyorum. Seneye inşallah Birinciliği getirir Üniversitemize