Minikler İletişim Fakültesi’ni Ziyaret Etti

AJANS ÜNİVERSİTE- Ozan ÖZEN

Fakülte ziyaret programında ilk olarak öğrenciler Cep Sineması’nda İÜ Tanıtım Filmi’ni izledi. Daha sonrasında öğrenciler Radyo TV Stüdyoları’nı gezdi, kurgu odasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Radyo İletişim’i ve Çekim Stüdyolarını gezen öğrenciler bir radyo programının ve haber bülteninin nasıl ve ne koşullarda yapıldığını gördüler.

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Yrd. Doç. Dr. Feride Akım’ın da dersine konuk olan öğrencilere Toplantı Odası’na geçtiklerinde çikolata, şeker ve meyve suyu ikram edildi. Öğrenciler, İÜ öğrencilerine ve öğretim üyelerine test uyguladıktan sonra öğretim üyelerine hediyelerini takdim ettiler.

Öğrenciler son olarak Ajans Üniversite’yi ziyaret ederek bir haber merkezinde nelerin yapıldığı ve haber süreçleri hakkında bilgiler aldılar. Öğrencilere İletim gazetesinin son sayısı hediye edildi.