Kampüste Müzik’in Dördüncü Bölümü Yayında

AJANS ÜNİVERSİTE–Fatma ÇELİK

Sunuculuğunu Berfin Yıldız’ın üstlendiği İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrenci uygulama birimi İÜWEBTV’nin müzik programı Kampüste Müzik’in dördüncü bölüm konuğu İÜ Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencisi Ezgi Yalçın oldu.

Halk müziğiyle ilgilenen bir ailede müziğin içine doğduğunu belirten Yalçın, müzikle iç içe büyüdüğünü ve pek çok müzisyenle tanışma imkânına sahip olduğunu söyledi. Gitarıyla çaldığı türkü ve şarkılarla Kampüste Müzik programını şenlendiren Yalçın, kendi bestelerinin de olduğunu belirtti.

Adsız23

Kampüste Müzik Ekibi şu isimlerden oluşuyor: Araş. Gör. Seda Kandemir (Yönetmen), Berfin Yıldız (Sunucu), Elif Damla Pullukçu, Fatma Ece Beşer (Sanat Yönetmeni), Hilal Taş, Yusuf Yılmaz (Editörler), Sezer Küçükertuğrul (Jenerik Müziği).

Kampüste Müzik’in bu bölümde teknik ekipte Nilsu Kaya, Behzat Canbulut, Şebnem Gülduman, Furkan Kayacık, Melis Miray Aygün, Mehmet Ozan Külte, Açelya Erdoğan görev aldı.

Kampüste Müzik’in dördüncü bölümünü linke tıklayarak izleyebilirsinizhttp://iuwebtv.istanbul.edu.tr/?p=7841