İÜ’de 23 Nisan, Anaokulu Öğrencilerinin Günüydü

AJANS ÜNİVERSİTE-  Elif Nur BİLGİÇ

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kreş ve Anaokulu öğrencileri için Coğrafya Spor Kulübü’nde 23 Nisan kutlamaları gerçekleştirildi

Düzenlenen etkinlikte çocuklar Palyaçolar ve Pamuk Prensesle halat çekmeden çuval yarışına kadar pek çok oyun oynayan çocuklar gönüllerince dans edip eğlendiler.

Etkinlikte Uzakdoğu, Singapur, İran gibi birçok ülkede yaptığı gösterilerle tanınan  “Sihirbaz Sabu” çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinliğin ardından sorularımızı yanıtlayan Sabu büyük küçük her yaştan kitleye gösteri sunduğunu ifade etti. Yaşı büyük izleyicilerin gösterideki hileleri çözmeye çalıştıklarını, çocukların ise gösteriden çok etkilenip mutlu olduklarını belirterek çocuklara gösteri sunmanın daha zevkli olduğunu söyledi. Gösteriyi sunmaktaki amacının çocukları eğlendirirken eğitmek olduğunu belirten sihirbaz, gösterinin sonunda çocuklara sihir diye bir şey olmadığını, sihirbazlığın el çabukluğu gerektiren bir yetenek olduğunu anlattı.