İÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Mezunlarını Verdi

AJANS ÜNİVERSİTE  – Kıymet DAĞDELEN

Ord. Prof. Dr. Cemil Birsel Konferans Salonu’nda 23 Haziran 2014 tarihinde İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreni düzenlendi

Düzenlenen mezuniyet töreninin ilk aşamasında Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun Ayakkabı Tasarımı ve Üretimi, Basım ve Yayın Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Deri Teknolojileri, Elektronik Teknolojisi, Lastik Plastik Teknolojisi, Radyo TV Teknolojisi, Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Sualtı Teknolojileri bölümlerinden öğrencilerin fotoğrafları gösterildi.

Açılış konuşmasını İÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Umay Fırat yaptı. Mezun olan öğrencilere ileri ki hayatlarında başarılar dileyen Fırat “Bizler size bir anahtar veriyoruz. Sizler bu anahtarla önünüzdeki kapıları açmayı bilin. Hayatta daima kendinizi geliştirin ve ilerleyin” dedi.

İÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Seramik Cam ve Çinicilik bölümünden Emine Kısten yüksekokul birincisi oldu. Kısten yaptığı konuşmada, “Bu okuldan mezun olduğum için çok mutluyum. Üzerimde emeği geçen hocalarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Törende bölümlerin birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencileri açıklanıp bölüm başkanları tarafından plaketleri verildi. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü sahneyle itfaiye hortumlarıyla çıktı.

Ardından bütün İÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri sahnede yerlerini aldı ve yemin töreni gerçekleştirildi. Yemin töreninden sonra keplerini atan öğrenciler, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirdiler.