Rektör Prof. Dr. Yunus Söylet’in Öğretmenler Günü Mesajı

AJANS ÜNİVERSİTE

“Hepimizin serüveni boş bir sayfa ve bir kalemle başladı. Öğretmenlerimiz bize hem yazmayı hem okumayı öğrettiler. Bize erdem verdiler. Bize bilgi verdiler ve bizim topluma faydalı olmamız için elimizden tuttular. Hayatımızın her safhasında bir anne gibi bir baba gibi hep öğretmenlerimiz vardı. Ben de şükrediyorum ki öğretim üyesi olarak bu zevki öğrencilerimle birlikte tattım.
Her 24 Kasım Günü Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenliği kabul ettiği günü öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür etmek içi kutluyoruz; bir araya geliyoruz. Onlara aslında bütün kalbimizden senenin her günü teşekkür ediyoruz ama yılda bir kez de bunu bir günde göstermek istiyoruz. Bu vesile ile öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.”

Kaynak: İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Haberin Videosu :