İÜ İletişim Fakültesi ‘Aylık Toplantısı’ yapıldı

AJANS ÜNİVERSİTE- Esra MUTLU

Fotoğraf- Emre ESER- Serhan SEVİN

İÜ İletişim Fakültesi ‘Stratejik Olarak Çalışma Planı (Kasım 2013-2016)’ kapsamında yapılması planlanan Aylık Toplantıların ilki Fakültenin idari ve akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Sezer ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ergün Yolcu tarafından sunumu yapılan ‘Stratejik Olarak Çalışma Planı’ dâhilinde her ayın ilk Salı gününde yapılması planlanan Aylık Toplantıların ilki 7 Ocak 2014 tarihinde Fakültenin toplantı salonunda 15.00-17.00 arasında gerçekleştirildi.

Dekan Prof.Dr.Nilüfer Sezer aylık olarak yapılacak toplantıların amacının öğrencilerin, öğretim elemanların ve idari personelin bir araya gelmesini sağlayarak aidiyet duygusunu arttırmak olduğunu söyledi. Ayrıca, Prof.Dr.Sezer, kurum içim iletişimi güçlendirmek ve en üst seviyeye çıkarabilmek için bütün iletişim kanallarını kullanacaklarını, öğrenci odaklı eğitim-öğretim anlayışı ile hem eğitim programlarını hem de sosyal sorumluluk projelerini geliştireceklerini ifade etti.