İÜ Hukuk Fakültesi Kariyer Günleri Gerçekleşti

AJANS ÜNİVERSİTE

İÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Sözüer’in konuşması ile başlayan etkinlik, hukuk dünyasının değerli birçok isminin sunumları ile devam etti. Öğrencilerin, sektörün sunduğu olanaklardan ve iş yaşantısından haberdar olmalarını amaçlayan etkinlikte konuşmacılar deneyimlerini, önerilerini ve sundukları staj avantajlarından bahsettiler. Öğrencilerin sorularının da yanıtlandığı etkinlikte, mesleğe dokunarak öğrenmenin önemi aktarıldı.

Etkinliğin ilk gününde Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı, Karakaya Hukuk Bürosu, Paksoy Hukuk Bürosu, Philips ve Aksan Hukuk Bürosu yer alırken, etkinliğin ikinci gününde; Esin Avukatlık Ortaklığı, Erçin Bilgin Bektaşoğlu Avukatlık Bürosu, Akol Avukatlık Bürosu, Price Water House Coopers Danışmanlık, Rekabet Kurumu ve Novartis kurumları yer aldı.

Melike KUŞ

İÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü