İÜ DODET’ten ”Bir Yıldızı Çalan” Tanıtımı

AJANS ÜNİVERSİTE – Fatma ÇELİK

Filistin asıllı Edebiyatçı Yazar Dr. Sena Eş-Şa’Lân, “Bir Yıldızı Çalan” öykü koleksiyonunun tanıtımı için İstanbul Üniversitesi’ne  geldi. 13 Kasım Cuma günü Edebiyat Fakültesi Kurul Odasında gerçekleşen söyleşiye İÜ Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyeleri ve öğrencileri katıldı.

IMG_8995

Konuşmasına başlarken öykü serüveninden bahseden Dr. Eş-Şa’Lân,”Eğer öykülerimde atalarımın geldiği yer olan Filistin’den bahsetmezsem yazdıklarımın hiç bir anlamı olmaz” şeklinde konuştu. Öykü tanıtımının ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Dr. Sena Eş-Şa’Lân’ın kitapları söyleşi sonunda çekilen kura ile katılımcılara hediye edildi. Söyleşi bitiminde gerçekleştirilen mini kokteylde misafirlere ve öğrencilere aşure ikram edildi.

IMG_8997

IMG_9037