Çeyrek final yolunda herkes salona

AJANS ÜNİVERSİTE-Serhan SEVİN

Avrupa Liginde mücadele eden İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı çeyrek final yolunda Aluinvent Miskolc’u ağırlıyor. Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma 18.30’da başlayacak.

İstanbul Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Fiba Kadınlar Avrupa Kupası 8’li finali rovanş karşılaşmasında Macaristan’ın Aluinvent Miskolc takımını ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Macaristan’da oynanan karşılaşmada rakibini 87-55 gibi ezici bir farkla mağlup eden temsilcimiz rakibini bugün Prof. Dr. Turgay Atasü Spor Salonu’nda ağırlayacak. İstanbul Üniversitesi bugün oynanacak rovanş karşılaşmasını 33 sayı farkla kaybetmediği takdirde  çeyrek finalde Fransa’nın Nantes ile Tarbes takımlarının galibi ile karşılaşacak. Ekibimizin baş antrönörü Fırat Okul çeyrek final yolundaki son engelde taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söylerken ‘Öğrencilerimizi, personelimizi ve bütün basketbol severleri bugün Avcılar Kampüsü’ne bekliyoruz’ diye konuştu.