35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Sona Erdi

AJANS ÜNİVERSİTE- Halil SAÇ

TÜYAP Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle 35 yıldır kesintisiz düzenlenen, bu yılki teması “Felsefe ve İnsan” olan İstanbul Kitap Fuarı 12-20 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde katılımcılarla ziyaretçileri buluşturdu.

Bu yılki Onur Konuğu’nun Almanya olduğu, 700’den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda söyleşi ve paneller başta olmak üzere, çocuk ve gençlik etkinliklerinin de aralarında olduğu 300’e yakın etkinlik düzenlendi.

Onur Yazarı’nın İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunu ve Türkiye Felsefe Kurumu Başkanı Ionna Kuçuradi’nin olduğu İstanbul Kitap Fuarı ayrıca, yine TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen, 25 galeri ve 10 sanatçının çalışmalarının yer aldığı birçok sergi, panel ve performansı sanatseverlerle buluşturan 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı ile beraber gerçekletirildi.