35. Spor Şöleni Masa Tenisi Turnuvası Gerçekleşti

AJANS ÜNİVERSİTE- Esra Can SİNAV

İstanbul Üniversitesi Spor Birliği’nin 35. Spor Şöleni kapsamında düzenlediği Masa Tenisi turnuvası 12-13 Nisan tarihlerinde Cerrahpaşa Spor Salonu’nda yapıldı.

12 Nisan cumartesi günü yapılan karşılaşmalar 20 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Erkeklerde birinciliği Mühendislik Fakültesi göğüslerken, ikinciliği Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, üçüncülüğü ise Diş Hekimliği Fakültesi kazandı.

Bayanlarda birincilik Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi( A Takımı), ikincilik Hukuk Fakültesi, üçüncülük Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi (B Takımı) şeklinde sonuçlandı.

13 Nisan 2014 pazar günü 100 sporcunun katıldığı ferdi turnuvada ise, erkeklerde Deniz Hür birinci, Adem Tuncel ikinci, Cihat Ezgi üçüncüsü olmuştur. Bayanlarda ise Aytül Özen birinci, Yağmur Ergen ikinci, Ayşenur Yavuz üçüncü olmuştur.