2. Ulusal Hemşirelikte Yönetim Kongresi Açılışı Yapıldı

AJANS ÜNİVERSİTE- Batuhan DEMİRCİ, Hasan BOYAMALAR

İÜ Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı ve Florence Nightingale Hemşire Mektepleri ve Hastaneleri Vakfı tarafından düzenlenen  Uluslararası katılımlı Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

Açılış konuşmasını yapan İÜ Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelikte Yönetim Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Aytolan Yıldırım, konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı. Etkinliğin temasını profesyonellik ve meslekleşme olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Yıldırım, Kongre’nin içeriğinin dünyada ve ülkemizde olan değişikliklere karşı eğitimlerindeki ve uygulamalarındaki  değişimlerinin neler olacağını söyledi.

Açılışın devamında konuşmasını yapan İÜ Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Buzlu, bu kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açılış Programının sonunda etkinliğin düzenleyicisi olan Florence Nightingale Hemşire Mektepleri ve Hastaneleri Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Emel Berkay’a katılımlarından dolayı Teşekkür Belgesi verildi.

foto 5

Kongre’nin açılışı İÜ Devlet Konservatuarı’nın müzik dinletisi ile  son buldu.

Kongre, 10 Aralık tarihine kadar  konferanslarla devam edecek.